skip to Main Content

MĪLI SAVUS 40 | JŪTIES KĀ TU AGRĀK

Author name link

Kas ir šis menopauzes vecums?

 

Vai esat piedzīvojušas paredzamus ciklus ar paredzamām emocionālām un fiziskām izmaiņām vairākus gadu desmitus, bet tagad, sasniedzot 40 gadu vecumu, mēnešreizes pēkšņi ir kļuvušas neregulāras, piedzīvojat fiziskas pārmaiņas un krasas emocionālas svārstības? 

Sasniedzot 40 gadus, sievietēm sākas hormonālas izmaiņas, kas noved pie menstruāciju pārtraukšanās, galvenokārt estrogēna samazināšanās dēļ. Tas izraisa pārmaiņas Jūsu parasti regulārajās mēnešreizēs, tām kļūstot neregulārām, ko pavada pastiprināti PMS līdzīgi simptomi. Ceļš no menstruācijām līdz to pārtraukšanai netiek pietiekami bieži apspriests. 

Tas ir ceļojums, kurā varat piedzīvot dažus mēnešus ar ilgākām un smagākām mēnešreizēm; citus mēnešus tās var atkārtoties; un ir daži mēneši, kad to nav vispār. Menstruālā plūsma var būt minimāla vai vissmagākā, kāda jebkad ir bijusi. Apvienojiet to ar virkni simptomu, kas ietver gan emocionālus (aizkaitināmība, garastāvokļa svārstības), gan fiziskus (vēdera uzpūšanās, miega trūkums), kas pazīstami kā premenstruālajam sindromam (PMS) līdzīgi simptomi, un šis dzīves periods saistās ar lielu izaicinājumu. Diemžēl tām, kuras katru mēnesi ļoti labi pazīst PMS, šie simptomi var pastiprināties un kļūt intensīvāki šajā dzīves posmā. 

Neuztraucieties, jo ir normāli, ja šajā dzīves posmā ir neregulāras mēnešreizes, sākot ar aptuveni 40 gadu vecumu. Jūs tuvojaties savas reproduktīvās stadijas beigām, ko sauc arī par perimenopauzi, un šajā posmā menstruāciju trūkums vai to izlaišana var notikt dažādu iemeslu dēļ, izņemot grūtniecību. Galvenais iemesls, kāpēc Jūs ievērojat izmaiņas ikmēneša ciklā, var būt estrogēna samazināšanās, kas sievietēm sākas 40 gadu vecumā, nostādot reproduktīvo sistēmu hormonālās nelīdzsvarotības stāvoklī. 

Nav jāuztraucas – šajā ceļojumā varat saņemt atbalstu. Noteikti pastāstiet par to savam ārstam vai ginekologam nākamajā vizītē, lai pārliecinātos, ka nav cita iemesla novērotajām izmaiņām. Plašākas informācijas iegūšana var atvieglot Jūsu prātu. 

Jūs varat atvieglot simptomus, kas pavada notiekošās hormonālās izmaiņas, kuras šajā dzīves posmā ir normālas un dabiskas, izmantojot Femarelle® Rejuvenate, dabisku uztura bagātinātāju, ko atbalsta plaši zinātniskie pētījumi un ietekmīgi ārsti visā pasaulē. 

Kad menopauzes vecums nāk kopā ar to, notiek daudzas izmaiņas, Femarelle Rejuvenate ir šeit, lai palīdzētu Jums tikt galā ar šīm problēmām.

Nekas nevar atjaunot Jūsu regulāro menstruālo ciklu, jo tas ir normāls fizioloģisks process, kas ķermenim ir jāiziet. Femarelle® Rejuvenate var palīdzēt atjaunot līdzsvaru, kas nepieciešams, lai mazinātu nepatīkamas izpausmes un atgūtu dzīves kvalitāti. 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ SABALANSĒTU UN PILNVĒRTĪGU UZTURU 

 

Back To Top